Over de Preferred Suppliers

Teamwork Business

Teamwork Business, opgericht door Pieter van der Kooij, heeft als missie rond waardevolle initiatieven, visie, management, kapitaal en professionals ondernemend samen te brengen.

Zij heeft daartoe het  business-model VisieCoöperatie® ontwikkeld. Kern is dat onderscheid wordt gemaakt tussen visie, management en professie. Tussen deze verantwoordelijkheden wordt een transparante samenwerking gecomponeerd.

Initiators, medewerkers, investeerders en maatschappij krijgen harde zeggenschap in functie en koers van de onderneming.  Zo ontstaat er een gedeelde visie waarin de frictie onder ogen wordt gezien en keuzes worden gemaakt om tot één koers te komen.

Voor meer informatie ga naar de website http://www.teamworkbusiness.nl/

Teamwork Business is samen met Atrivé oprichter van Coöperatie EMCEO.

Atrivé

Binnen het domein wonen draait het niet alleen om idealen. Er wordt met een scherp oog naar geld en economie gekeken. Atrivé zet haar kennis in voor maatschappelijke organisaties. Dat kan advies zijn over  strategie, financiële sturing, (woon-)beleid of gebiedsontwikkeling. Maar ook governance, samenwerkinsstructuren, marktonderzoek en HR-management.

Alle projecten van Atrivé hebben één ding gemeen. Atrivé brengt economisch en maatschappelijk rendement samen.

Voor meer informatie ga naar de website http://www.atrive.nl/

Mieke Hanemaaijer organisatie advies

Mieke Hanemaaijer is een gedreven procesadviseur met een bestuurskundige en bedrijfskundige achtergrond. Het gaat om het leggen van verbindingen tussen mensen en organisaties die samen meer kunnen bereiken en de coöperatieve vorm biedt daar juist mogelijkheden! In de coöperatie is het mogelijk in de businesscase idealen te verbinden met een zakelijke meerwaarde.

Voor meer informatie ga naar de website http://www.miekehanemaaijer.nl/